Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

söndag 8 januari 2012

Tapeter valda

Skriver in alla våra tapetval på en ritning till målaren. Vi gör inte som många andra och målar väggar vita - vi har två rum med vit tapet. Har även några fondväggar i huset men alla är inte så stora.
Det blir nog en härlig färgblandning; grått, svart, vitt dominerar, sen lägger vi till lite turkost, brunt, grönt och blått...ja då har vi hela färgskalan i huset.
Får se vad målaren säger då vi fick höra att han vill att vi väljer papperstapeter så han kan använda limmaskinen...vi har inte enbart valt papperstapeter. För det första är de så himla fula och tråkiga, för det andra är det mer jobb för oss den dagen vi vill tapetsera om då vi måste skära skarvar m m. Dessutom - vi bygger ett så dyrt hus och då vill vi sätta in de tapeter som vi tycker om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar