Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

torsdag 5 januari 2012

Köket

Kollade igenom etiketten kök och såg att skåpluckorna inte finns på bild.
Myresjököks lucka Aspekt, dvs vanlig vit

Bänkskivan på köksön och lite avställningsyta är kompactlaminat antracitgrå
Köket kompletteras med diskbänk på 4 meter där spishällen skärs in i den rostfria bänken. Vi har inte så  mycket överskåp utan ett fönster och fläkten är det enda som är på väggen vid den långa diskbänken. Köksön är stor, 2,40 och den längtar vi efter nu när vi trängs i lägenheten. Vi är så bortskämda med att laga mat flera personer samtidigt...det är i det närmaste omöjligt just nu - men vi ser fram emot det nya.

I detta rum är golvet svart högblankt, tapeten svart/grå/vit rutig och vid matplatsen är det ekparkett, vit tapet och ett sideboard byggt av köksskåp med samma grå skiva på. Takhöjd i kök 2,40 men över matbordet ca 3,60. Fönster från många håll och därför vågade vi oss på svart golv. Stänkskyddet vid diskbänken är också svart högblankt. Enligt slutbeställningen har jag beställt matta skåphandtag, har inget minne alls hur de ser ut, men det blir säkert bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar