Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

onsdag 4 januari 2012

Fasadbelysning

Elektrikern är på väg till vårt hus, kanske 2-3 veckor kvar - och då måste jag ha köpt en del lampor som ska monteras. Har lagt ned MYCKET tid på att leta snygga fasadlampor. Hittade en ok och fick då veta av killen på lampaffären att han sålt såna lampor till 5 hus i Slättaskogen - så den ska vi INTE ha.
Jag hoppas nu att jag hittat en lampa som inte finns på varje hus. Dottern o jag är överens att den är snygg. Har ju inte hittat den billigaste (som vanligt) men viktigt är att vi kan byta ut ljuskällan till LED, vilket gör att de blir billiga i drift...vi ska ha 10 stycken på våra byggnader.

Dags att ta tag i badrumsbelysningen...som oxå ska köpas in.


2 kommentarer:

  1. Hej! Va roligt det är att följa din husblogg! Undrar om du har tips på bra affärer i Falun eller Borlänge för utebelysning? // Jessica

    SvaraRadera
  2. I Kupolen Borlänge finns en lampaffär med mycket trevlig personal. I Falun finns Ljusgåvan och Lampshopen. Bra personal på båda med mkt kunskap. Själv har jag mest letat på nätet, nu gäller det att köpa lamporna också.

    SvaraRadera