Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

tisdag 10 januari 2012

Uppdatering

Dörrarna är på plats, innervägg i kök på plats, vägg bakom garderoberna klar.
De jobbar med skjutdörren till allrummet. Snickarna gillar vår planlösning - kul.
Vi får ändra höjden på våra bastulavar om vi vill - och det är så vi beställde ändrad höjd med vår säljare B, men det framgår tyvärr inte i vår slutbeställning, men vi har nu beslutat att krångla lite och ändra - vi vill så gärna sitta högre så båda lavarna har bra värme.

Vårt entrétak är klart. Samglas BJUDER på monteringen då vi beställt ett tak som idag inte finns monterat ngnstans och det är ju bra att vara först med något. Det tackar vi för!! K kontakt med snickare T för ok m montering i denna veckan.

Garageporten...ja den är avbeställd pga att vi måste göra klart delar av taket och en bit av innerväggarna. Så då vet vi vad vi ska göra på lördag, glespanel, plast, isolering, gips... Genomgång m T på fredag så vi vet hur vi ska göra - sen får vi dra på snickarkläderna i minusgrader...brrr. Så gick det med uppskjutningen till våren. Nåja - vi tar väl bakslagen på garaget så flyter husbygget på galant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar