Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

måndag 23 januari 2012

Roligt med nya läsare!

Kul att många nya har hittat hit, och det måste ju vara tack vare tidningsartikeln. Normala dagar har vi ca 100 sidvisningar och hittills idag är det 320. Roligt!

Uppdatering på bygget: Väggarna börjar bli täta, dvs ännu mer isolering och därefter gips. Imponerad av den isolering vi får i innerväggarna. Har läst många bloggar om nybyggda hus där det ekar mellan rummen och att alla i huset hör när någon går på toaletten. Den risken tror jag är minimerad hos oss. Vi har dessutom ljudisolerande gips mellan sovrum-tvättstuga-wc/dusch. Känns bra. ´

Målarna som ska komma till oss jobbar nu i firmans hus nr 1 och där lyste det 19.30...och förhoppningsvis gör det att de kommer till oss den tid som är planerad (som jag inte har koll på när).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar