Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

måndag 5 mars 2012

Om en månad ska det vara klart

I vårt entreprenadkontrakt står: "Entreprenaden beräknas vara färdig 2012-04-05". Det är EN månad dit!!! Skärtorsdag, så istället för att flyga till Blåkulla flyttar vi till Slättaskogen. Vi längtar.
Idag - Parkett lagd i två sovrum. Elkillarna drar kabel och monterar uttag och lampkrokar för fullt. Barnens wc/dusch har kaklade väggar och kakel påbörjat i vårt badrum. Det blir vitt och fräscht.
Jag har hämtat (och betalat) lamporna jag beställde men tyvärr hade det levererats fel utebelysning. De som kommit var mycket snygga, från samma leverantör, men efter lite fundering får de beställa nya. Vi vill ha de som vi bestämt oss för. Förhoppningvis leverans fredag.
I morgon - elmöte inför eldragning i garaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar