Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

onsdag 14 mars 2012

Dagens uppdatering

I huset hade kaminen fått sina täljstenar på plats, i badrummen var tvättställskommoderna på plats och i vårt hade vi även väggskåp och spegel uppe. Jag fick hämta ytterligare en duschblandare på Interkakel, så nu har rörmokaren att montera när det är dags.
Var upp till snickarna i morse och då lyste utebelysningen, men jag var oförmögen att titta i elskåpet för att stänga av den...känns ju onödigt att bekosta el när vi inte ens bor där, det räcker ju att ytterligare en byggelräkning kom igår...lika dyr som förra månaden.
Surfade runt lite på nätet och nu har den kommit till butiken. 995 kr bra pris.

VÄRMDÖ Gungstol IKEA Trämöbel som är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk.
Om den är skön att gunga i så får den här hamna i vår trädgård. Bra stol - kan funka både inne och ute.

Men de här snyggingarna är verkligen ett önskemål. Supersnygga och ser ut att vara sköna. När den takade altanen är klar - ja då är de ett starkt alternativ.
Bilden kopierad från bloggen: Utsikt mot väster.blogspot.com. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar