Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

lördag 10 mars 2012

Garagedag 9

Med hjälp av pappa fick vi mycket gjort i garaget idag. Taket isolerat o plastat. Nästan all glespanel på plats. Extra regel ovanför fönstret och även fönstret på plats. Idag hade vi många besök på bygget, dels nya grannar och övriga som är intresserade av vårt hus. Roligt.
Städpatrullen kom tillsammans med solen vid 12, så det blev två fullastade vändor till tippen. Lite mer för oss att göra imorgon också. 
Hela familjen längtar enormt efter att flytta in. Vi är så less att bo trångt i lägenhet och självklart vill vi inreda och börja bo i vårt hus. Processen har pågått sedan september 2010 och vi tingade tomten nästan exakt för ett år sedan, mars 2011. Något jag längtar efter är att sluta blogga...jag ska försöka hitta ngn som kan trycka en bok av detta då det blir ett toppenminne, men det ska verkligen blir skönt att inte uppdatera en blogg nästan varje kväll. :-)
Förrådet glesat, nu kan elektrikerna dra el

Vi byggde ställning av lastpallar och byggställningsplank som ligger på vår gård


Urtagning i de stående för att lägga in en regel ovanför fönstret


Barnen städar - Stort tack för det!

Fikapaus mot soliga väggen

Fönstret äntligen på plats

TACK snälla pappa!
Jag fick en ny skruvdragare...superlätt med både lampa och bra power. Kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar