Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

fredag 9 mars 2012

Ännu en byggvecka slut

Efter ännu en byggvecka är köket på gång, vårt badrumsgolv färdigkaklat, alla rum utom två har parkett, kvar att lägga är matplats/vardagsrum och det är omöjligt just nu då de rummen är belamrade med skåp, kamin och annat. Elkillarna nästan färdiga inomhus, ventilationslocken tar plats i taken. Snön smälter undan på gården och lite lerigt är det.
Laddar för en helg med garagejobb. Vi ska sätta vindavledare, isolering, plast och glespanel. Vi ska även sätta in det andra fönstret som väntat länge på placering. På måndag ska elektrikerna dra elen i garaget samt montera alla våra fasadbelysningar som jag köpte igår. Det var snabb leverans från Danmark på dem (firma Nordlux). Nästa helg ska vi sätta gips i garaget, sen dras elen färdigt.
Fick besked från Kakelgruvan att skåpet jag beställde levereras 14 mars. Toppen.
Barnen laddar för husstädning - det är massor, minst två vändor till soptippen.
Det hus som Sv Familjehus byggt som nr 1 i Slättaskogen slutbesiktades igår och idag flyttade de in. Kul! och nästa är viiii

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar