Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

lördag 8 oktober 2011

Lördag 8 oktober

Byggstädning m m
M sopar vår grillsten. Områdets andra hus på g i bakgrunden

Vi städade efter grundkillarna. Till soptippen två vändor.

Förrådet utmätt enligt de avstånd som vi har tillåtelse att bygga på

Förråd för ved, cyklar och trädgårdsredskap

Tomtgränsen går från lyktstolpen och bortåt. Vi spände tråd för att se, och det orange röret visar också tomtgränsen. Vi önskar mer fyllning så hela tomten blir "hel".

Vår groventré blir mellan förrådet och den stora stenen till vänster. Till höger kommer vi plantera buskar och även en björk som kommer att dölja gaveln på förrådet.

När jordhögen är borta blir detta vår groventré

Gruset kommer fortsätta så det blir ca 2 m framför förrådet ut mot gatan. Det ska finnas plats att backa in släpvagnen med ved när vi behöver fylla på vårt vedförråd.

Första lunchen på Jakob Ingelssons väg 4. Grillkorv med bröd. Växterna i bakgrunden ska ned i jord imorgon, i väntan på att planteras ut i vår nya trädgård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar