Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

söndag 18 september 2011

Planeringen fortsätter

Full fokus på planering av vårt nya hem. Efter tomtbesök igår och besökt visningshus i Sundborn idag, så har vi planerat mer för gården och även fått ideér i visningshuset för belysning i huset.
Flaggstångsstenen. Vi ska ha en stor rabatt med sten, flaggstång och växter.

Grillstenen. I anslutning till vårt trädäck ska vi ha ett betongrör som blir vår utegrill och den här stenen blir alldeles super att antingen sitta på eller ställa ifrån sig ölen för den som grillar.

Som det ser ut nu ligger vår tomt högre än gatan - vi vill verkligen att grävkillarna fixar till tomten så vi slipper ha en mur mot gatan och tomten högre upp. Som tur är lutar tomten så de kan förhoppningsvis flytta jorden så det inte blir så här högt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar