Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

måndag 30 maj 2011

Sälja hus

Vi har nu diskuterat och kommit fram till att vi lägger ut vårt hus till försäljning i mitten av augusti. Förhoppningsvis sker en snabb försäljning och vi flyttar till en lägenhet 1 oktober. Det innebär ett halvår i lägenhet, vilket kan bli spännande för en familj som inte provat det boendet på 16 år. Tillsammans med barnen har vi nu en förhoppning om att hitta en lägenhet så centralt som möjligt i Falun - just för att få prova på en vinter med närhet till stan, restauranger m m.

Har dock ff inte beslutat om fläkt, badkar och blandare - hur 17 kan det vara så svårt när vi lyckats fatta alla övriga beslut???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar