Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

måndag 5 december 2011

På bygget nästan intet nytt

Var upp en kortis i fredags och det enda som hänt var att en enorm mängd isolering var levererad. Gissar att nu sätter de igång med innertak och därefter innerväggar. Isoleringen till taket skall sprutas vecka 52..och det är ju inte så långt dit.

Vi har nu flyttat till lägenhet och bott två nätter. Jag säger det igen - det är SÅ MYCKET saker som får plats i ett hus, och särskilt efter 16 år. Det vi har kvar nu är att tömma...och det blir till syrrans förråd och soptippen. Vi har mailat de som köpt huset och frågat om de är intresserade av en del möbler som nu står kvar...hoppas det, annars får jag ringa Ta till vara-verkstaden.
Fredag ska det flyttstädas och då måste det vara tomt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar