Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

lördag 17 december 2011

Garaget

Vårt garagebygge står stilla av olika anledningar, dels pga tidsbrist men en stor anledning är att vi gjort fel och det beskedet var som att få en klubba i huvudet. Idag har L informerat hur vi ska göra framöver - och det största och bästa tipset är att läsa ritningar...då hamnar saker på rätt ställe. Just nu har vi absolut ingen lust eller ork att bygga så detta gäller:
1. vi har avbeställt eljobbet för garaget, vi meddelar när vi är klara för det
2. vi har avbeställt sprutisoleringen och beställt skivisolering till taket, vilket gör att vi kan påta på i vår egen takt
3. vi måste montera ned väggen vi byggt...(hur kul är det??) för att få bort det vi gjort fel. Alla andra fel vi ska rätta till har jag på ett papper och orkar inte ens skriva ned dem. Usch vad tråkigt detta känns, men vi är nog piggare och på bättre humör i vår och då tar vi tag i detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar