Välkommen!


Jag har skrivit den här bloggen för att dokumentera vår väg till vårt drömhus men också för att vänner, familj och övriga som är intresserade att följa detta. Jag har skrivit om vårt husbygge, inspiration m m och vill ni följa ett helt bygge från planering till färdigt hus så börja läs. Vi har ritat huset själva men snickrandet har gjorts av Svenska Familjehus som vi haft totalentreprenad med .

måndag 2 april 2012

29 000 sidvisningar

Helt galet! Tack alla ni som läser och följer den byggdagbok som nu närmar sig sitt slut. Idag är absolut sista arbetsdagen för snickarna och imorgon är det slutbesiktning och vi får nycklarna i vår hand. Byggprocessen har tagit ett halvår av våra liv och enormt mycket jobb för hjärnan. Tankeprocessen påbörjades dock lång tid innan spaden sattes i backen. Roligt. Spännande. Irriterande stundom, men mest av allt ett härligt projekt som vi nu med glädje avslutar, nu ska vi BO.

2 kommentarer:

  1. Det har varit roligt och lärorikt att följa er blogg! Tack för allt ni delat med er. Vi har tomten högst upp till vänster i andra etappen, 1:58. Vi ses! /Anna Andersson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att det varit till nytta. Lycka till med ert projekt!! Vi ses!

      Radera